|
A Magyar bor fejlődését némi spéttel követte az éttermi kultúráé is. Tény ugyanakkor, hogy ez a szárnyalás csak az utóbbi egy-két évben lépett ki Budapest határain túlra, és ha már kilépett, éppen a borvidékeket vette célba leginkább – és ez sem véletlen.
| |
A Csóka Fészek igényes, eredeti, jó szellemű műhely. A terasz a Keszthelyi-öböl panorámájára, a Balaton nyugati medencéjére néz, egyszerre látod a Badacsonyt és Fonyódot.
| |
Blazsovszky Péter sommelier, Babel.
| |
60-féle bor poharaztatva is elérhető, de az ételeket is érdemes kipróbálni.
| |
Nem csak a neve vicces: finom is!
| |
Új receptek, új színek, új ízek - ételek és borok az ünnepekre!
| |
52 hely, ahová el kell menned 2017-ben.
| |
20 hazai kisüzemi sörfőzde legkiválóbb söreire szavazhattak a fogyasztók.
| |
Nemesné Barbara, az Óbor Étterem konyhafőnöke.
| |
Rácz Jenő nem maradt rejtve látványkonyhájában.
| |
Tudni kell időben lekanyarodni a Káptalantótiból a Balaton felé vezető úton.
| |
Megújul a Feneketlen-tó közelében található olasz delikátbolt.
| |
Májustól a Budai Várban is lehet Jamie Olivernél vacsorázni.
| |
Megnéztük, hogy milyen borokkal ismerkedhettek meg Európa vezető séfei!
| |
Cikkünkben néhány különleges étel mellé ajánlunk borokat, hogy kicsit feldobjuk a helyenként unalmas húsvéti menüt!
| |
A franciás hangulatú budai Lamb and Leo Bistro kifinomult ételei mellett komoly és egyedi borválasztékkal is várja vendégeit.
| |
Ízekkel és hangulattal töltődik a Belvárosi Piac.
| |
Kiválasztották a legjobb magyar séfeket és megismertük a verseny két kötelező hús- és halalapanyagát.
| Archívum >>
|
|
|