Megjelent a BORIGO Magazin 2024 áprilisi, 116. száma!
A címlapon: Vörösbor 2020
A sokadik vörösbor évjárat értékelőnket tesszük közzé, ezúttal a 2020-ast. Ellentmondásos évjárat, mert a minőséggel minden rendben, de a mennyiséggel annál kevésbé.
De nem értük be ennyivel...
A tartalomból:
Franc-ok az örökkévalóságnak
Ha nagy vörösborok, akkor (Villányi) Franc. Majdnem kéttucat koros villányi cabernet franc-t mutatunk be.
Hordóminta 2023
Tavasszal a Balaton környékét szoktuk bejárni ezzel a riporttal, így történt ez most is. A sok 2023-as csapadék miatt voltak fenntartásaink, de ezek gyorsan eloszlottak.
Kisbirtokok
A BORIGO 2024-es évét a kisbirtokoknak szenteli. Ebben a számban is öt ilyet mutatunk be, mind tokaji: Fivérek (Szekszárd) Kovács (Lesence), Lázár (Balatonfüred), Martinus (Tagyon), Werner (Szekszárd).
Rumok között: Kuba
Konkoly Mihály járt a szigeten, nem is állta meg, hogy ne írjon róla kimerítő cikket.
Gasztronóm: Elrendeltetett
A Lajver Borház újabb lépést tett a gourmet vendéglátás felé.
Gasztronóm: Goulash Avenue, NYC
Csíki Sándor egy érdekes amerikai szubkultúrát mutat be.
Mitől nagy?
Mármint a bor. Ercsey Dani elmeditál ezen is.
Borfolió
Kevesebb minta a vártnál, de értjük miért. Meg rozék, összesen több mint százan.
Előfizetéshez klikk ide!