BORIGO - Középpontban a bor - Online bormagazin
AKTUÁLIS



Megjelent a BORIGO Magazin 2021 júniusi száma!






A címlapon: BIO, organikus, natúr, meg minden...
A 2021-es év a BORIGO-ban a bio borászat éve. Júniusi, 99. számunkban a BORIGO történetének egyik legérdekesebb interjúját közöljük Bakó Ambrus és Bencze István részvételével. Az anyag bizonyítja, amit korábban is gondoltunk, vagyis, hogy az organikus/bio/natúr borok előállítása egy tudomány, amit komoly háttérismeretek nélkül ne is kezdjen el senki!

De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Hordóminta 2020: Szekszárd, Villány
Azt hittük, hogy nyári számunkban befejezzük az idei mintariportokat, de nem sikerült, így az augusztusi, 100. számba is marad... Két déli borvidékünk kapcsán pedig megállapíthatjuk, hogy egy újabb 10 pontos ígéret érlelődik a hordókban.

Innováció a hordógyártásban
A Kádár Hungary hordóit régóta kóstoljuk riporjaink során. Kalydy Andrással, a gyár vezetőjével ezúttal piacról és innovációról, járványról és új termékekről beszélgettünk.

Tömörség a Csobáncon
Időről időre belebotlunk egy-egy szinte ismeretlen kispincébe. A Bakos Pincészet borai tökéletesen precíz, rendkívül tömör, termőhelyi tételek.

Tó, erdő, kert
Megújult a Zelna Borbár Balatonfüreden, új séffel, új, immár melegkonyhás, innovatív koncepcióval. Megnéztük és megkóstoltuk...

A lélek tükre
Csíki Sándor az ízlelés után a szaglás kérdéskörét járja körül rendkívül szórakoztató formában, Cyrano-tól Karinthyig, Voltaire-től Arisztotelészig.

Borfolió
2020-as nyári fehérborok, remek kadarkák, vidám oportók és gyöngyözőborok, mintegy 130-an!


Előfizetéshez klikk ide!
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS



Megjelent a BORIGO Magazin 2021 júniusi száma!






A címlapon: BIO, organikus, natúr, meg minden...
A 2021-es év a BORIGO-ban a bio borászat éve. Júniusi, 99. számunkban a BORIGO történetének egyik legérdekesebb interjúját közöljük Bakó Ambrus és Bencze István részvételével. Az anyag bizonyítja, amit korábban is gondoltunk, vagyis, hogy az organikus/bio/natúr borok előállítása egy tudomány, amit komoly háttérismeretek nélkül ne is kezdjen el senki!

De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Hordóminta 2020: Szekszárd, Villány
Azt hittük, hogy nyári számunkban befejezzük az idei mintariportokat, de nem sikerült, így az augusztusi, 100. számba is marad... Két déli borvidékünk kapcsán pedig megállapíthatjuk, hogy egy újabb 10 pontos ígéret érlelődik a hordókban.

Innováció a hordógyártásban
A Kádár Hungary hordóit régóta kóstoljuk riporjaink során. Kalydy Andrással, a gyár vezetőjével ezúttal piacról és innovációról, járványról és új termékekről beszélgettünk.

Tömörség a Csobáncon
Időről időre belebotlunk egy-egy szinte ismeretlen kispincébe. A Bakos Pincészet borai tökéletesen precíz, rendkívül tömör, termőhelyi tételek.

Tó, erdő, kert
Megújult a Zelna Borbár Balatonfüreden, új séffel, új, immár melegkonyhás, innovatív koncepcióval. Megnéztük és megkóstoltuk...

A lélek tükre
Csíki Sándor az ízlelés után a szaglás kérdéskörét járja körül rendkívül szórakoztató formában, Cyrano-tól Karinthyig, Voltaire-től Arisztotelészig.

Borfolió
2020-as nyári fehérborok, remek kadarkák, vidám oportók és gyöngyözőborok, mintegy 130-an!


Előfizetéshez klikk ide!