Megjelent a BORIGO Magazin 2022 februári, 103. száma!

A címlapon: Aszú 2016 vs. 2017 - Tokaji pezsgő
Két címlapsztorink is lett, az egyik a magazin éves vezértémájának megfelelően, a másik pedig a két fantasztikus évjárat okán. Egyik izgalmasabb, mint a másik.
De nem értük be ennyivel...
A tartalomból:
Hordóminta Tokaj 2021
Két borászatnál nagyobb anyag készült: A Hétszőlőnél visszatekintettünk a tavalyi bio témára, és előre az idei pezsgőkre. Az utóbbinál pedig aszú évjáratokat elemeztünk Mészáros lászló birtokigazgatóval. E kettőn kívül még három pincészetnél jártunk: Erzsébet, Pajzos Szepsy. A 2021-es évjárat meg remek.
Cremant de Balaton
Kemendy László pezsgő manufaktúrájával megkezdjük a magyar
pezsgőkészítőket bemutató sorozatunkat.
Árnyékból a fénybe
A mádi kádár, Kalina Gábor az egyik legizgalmasabb figura ebben
a szakmában, és ezt cikkünkben is bizonyítja.
Gasztronóm: Dabas Deli Bistro
Nem kis merészségre vall, hogy egyesek egy kisvárosban fine
dining éttermet nyitnak. Demők Nóra meg is írta...
Gasztronóm: Háromszívű polipok
Csíki Sándor ezennel megkezdi éves vega sorozatát, és már az első
is nagyon szórakoztató.
Café: Az iszákos szent esete a szultánnal
Ercsey Dani kultúrtörténeti anyaga a korabeli Isztambul fogyasztási
szokásairól...
Borfolió
Döbbenetes aszúk, jobbnál jobb szárazak,
egészjó szamorodnik.
Előfizetéshez klikk ide!