BORIGO - Középpontban a bor - Online bormagazin
AKTUÁLIS



Megjelent a BORIGO Magazin 2021 februári száma!






A címlapon: SZAMORODNI
Hirtelen vált fő témánkká Tokaj másik botritiszes borkülönlegessége, nem függetlenül attól, hogy soha nem látott mennyiségű teszt minta érkezett szerkesztőségünkbe. Olyan mélységben jártuk körül a borfajta sorsát, mint még eddig senki soha...


De nem értük be ennyivel...




A tartalomból:



Ahogy termett
Különleges lett tokaji cikkcsoportunk, amely nyilván leginkább a szamorodni körül forog. De nem maradtak el hordóminta riporjaink sem, és a nagyszámú hegyaljai bio birtok közül is mutatunk párat. Mindezt egyszerre...
Szereplők: Áts, Bott, Degenfeld, Disznókő, Grand Tokaj, Pajzos, Sanzon, Szepsy, Szóló, Tinon...

Nem recept, tudomány
Világszenzáció a BORIGO-ban! Egri kutatók először írták le tudományos módszerekkel az aszúsodás folyamatát, magazinunk pedig elsőként és egyetlenként közli a magyar nyelvű kivonatot!

Az organikus szőlőtermelés alapjai
A bio lett volna címlapsztorink, de rájöttünk, hogy inkább sorozatot kell csinálni belőle. Itt az első darab Kőrös Tamás tollából.

Zöld ugorka
Csíki Sándor egészen izgalmas kis esszéje Lenin és Sztálin, Tolsztoj és Rákosi fogyasztási szokásairól. Vigyázat, nevetős...

Master
2020 végén bombaként robbant a hír, hogy megvan az első magyar Master Sommelier. Czinki Tamással természetesen azonnal interjút készítettünk, nagyon izgis lett... E cikkünk már online is elolvasható Hardcore előfizetéssel.
A cikkhez klikk ide:
www.borigo.hu/hardcore/00676/master-interju-czinki-tamassal
Az online előfizetéshez klikk ide:
www.borigo.hu/online_elofizetes/

Borfolió
Egészen elképesztő tesztsor szárazban és édesben egyaránt... Csak annyit árulunk el, hogy eddig soha nem adtunk még száraz magyar fehérbornak 93 pontnál többet. Most rögtön született két 94 és két 95 is!

Lecsengés
Samuel Tinon: My name is Szamorodni
Soha-nem-volt a Lecsengés is: Samuel Tinon, olaszliszkai borász angol nyelvű könyvéből közlünk részleteket - természetesen angolul.



Előfizetéshez klikk ide!
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS



Megjelent a BORIGO Magazin 2021 februári száma!






A címlapon: SZAMORODNI
Hirtelen vált fő témánkká Tokaj másik botritiszes borkülönlegessége, nem függetlenül attól, hogy soha nem látott mennyiségű teszt minta érkezett szerkesztőségünkbe. Olyan mélységben jártuk körül a borfajta sorsát, mint még eddig senki soha...


De nem értük be ennyivel...




A tartalomból:



Ahogy termett
Különleges lett tokaji cikkcsoportunk, amely nyilván leginkább a szamorodni körül forog. De nem maradtak el hordóminta riporjaink sem, és a nagyszámú hegyaljai bio birtok közül is mutatunk párat. Mindezt egyszerre...
Szereplők: Áts, Bott, Degenfeld, Disznókő, Grand Tokaj, Pajzos, Sanzon, Szepsy, Szóló, Tinon...

Nem recept, tudomány
Világszenzáció a BORIGO-ban! Egri kutatók először írták le tudományos módszerekkel az aszúsodás folyamatát, magazinunk pedig elsőként és egyetlenként közli a magyar nyelvű kivonatot!

Az organikus szőlőtermelés alapjai
A bio lett volna címlapsztorink, de rájöttünk, hogy inkább sorozatot kell csinálni belőle. Itt az első darab Kőrös Tamás tollából.

Zöld ugorka
Csíki Sándor egészen izgalmas kis esszéje Lenin és Sztálin, Tolsztoj és Rákosi fogyasztási szokásairól. Vigyázat, nevetős...

Master
2020 végén bombaként robbant a hír, hogy megvan az első magyar Master Sommelier. Czinki Tamással természetesen azonnal interjút készítettünk, nagyon izgis lett... E cikkünk már online is elolvasható Hardcore előfizetéssel.
A cikkhez klikk ide:
www.borigo.hu/hardcore/00676/master-interju-czinki-tamassal
Az online előfizetéshez klikk ide:
www.borigo.hu/online_elofizetes/

Borfolió
Egészen elképesztő tesztsor szárazban és édesben egyaránt... Csak annyit árulunk el, hogy eddig soha nem adtunk még száraz magyar fehérbornak 93 pontnál többet. Most rögtön született két 94 és két 95 is!

Lecsengés
Samuel Tinon: My name is Szamorodni
Soha-nem-volt a Lecsengés is: Samuel Tinon, olaszliszkai borász angol nyelvű könyvéből közlünk részleteket - természetesen angolul.



Előfizetéshez klikk ide!