BORIGO - Középpontban a bor - Online bormagazin
AKTUÁLIS


Megjelent a BORIGO Magazin 2021 októberi, 101. száma!






A címlapon: Pinot noir: Élve vagy halva...
Zakatol az élet és a BORIGO tovább, 101. számunk címlapja pedig ismerős lehet legrégebbi olvasóinknak. 2008 augusztusi számunkat szenteltük a fajtának, most pedig megvizsgáltuk, mi történt (részben) az akkor kóstolt borokkal. Harmincat szerkesztettünk ki, izgi nagyon...

De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Bio, organikus, natúr 2.
Év elején kezdtük bioboros sorozatunkat, és mikor nyomdába adtuk a lapot, azt hittük, itt a történet vége, pedig ádehogy... Szinte biztosan lesz folytatása decemberi számunkban is.

Portugália Kaliforniája
Nem is tudjuk mikor hozhattunk utoljára anyagot külföldről. Most jószerencsénk Alentejo-ba vezetett, ahol megállapíthattuk, hogy születőben van egy újabb vörösbor-hatalom.

Ritka csillagkép
Bálint László a 2016-os Brunello évjáratról ad képet. Remek.

Gasztronóm: SOLID - Borbár a város felett
Remek dolog, hogy újra lehet étterembemutatókat csinálni, ezúttal a Michelin-csillagos SALT kistesójáról...

Gasztronóm: Párosítsunk!
Csíki Sándor idei ötödik írásában sok év után újra belemegy a molekurális gasztronómiába.

Borfolió
Éves rendes olaszrizling & más tesztünk minőségben daliás, mintaszámban vékonykább.


Előfizetéshez klikk ide!
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS


Megjelent a BORIGO Magazin 2021 októberi, 101. száma!






A címlapon: Pinot noir: Élve vagy halva...
Zakatol az élet és a BORIGO tovább, 101. számunk címlapja pedig ismerős lehet legrégebbi olvasóinknak. 2008 augusztusi számunkat szenteltük a fajtának, most pedig megvizsgáltuk, mi történt (részben) az akkor kóstolt borokkal. Harmincat szerkesztettünk ki, izgi nagyon...

De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Bio, organikus, natúr 2.
Év elején kezdtük bioboros sorozatunkat, és mikor nyomdába adtuk a lapot, azt hittük, itt a történet vége, pedig ádehogy... Szinte biztosan lesz folytatása decemberi számunkban is.

Portugália Kaliforniája
Nem is tudjuk mikor hozhattunk utoljára anyagot külföldről. Most jószerencsénk Alentejo-ba vezetett, ahol megállapíthattuk, hogy születőben van egy újabb vörösbor-hatalom.

Ritka csillagkép
Bálint László a 2016-os Brunello évjáratról ad képet. Remek.

Gasztronóm: SOLID - Borbár a város felett
Remek dolog, hogy újra lehet étterembemutatókat csinálni, ezúttal a Michelin-csillagos SALT kistesójáról...

Gasztronóm: Párosítsunk!
Csíki Sándor idei ötödik írásában sok év után újra belemegy a molekurális gasztronómiába.

Borfolió
Éves rendes olaszrizling & más tesztünk minőségben daliás, mintaszámban vékonykább.


Előfizetéshez klikk ide!