BORIGO - Középpontban a bor - Online bormagazin
AKTUÁLIS

Megjelent a BORIGO Magazin 2022 augusztusi, 106. száma!






A címlapon: Mérész Sándor és Ronn Wiegand nagyinterjú
Úgy alakult, hogy augusztusi számunkba két mélyinterjút is készíteni tudtunk, és volt egy vezérgondolat is, amely mindkettőt áthatotta - tulajdonképpen véletlenül.


De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Hordóminta 2021: Szekszárd, Villány
Két déli borvidékünkkel folytattuk az idei sorozatot, Igen folytattuk, mert befejezni nem tudtuk. Féltucat borászat közel ötven tételét kóstoltuk, és találkoztunk a valaha volt talán legjobb magyar vörösborral is - titokban.

Vénnek való vidék
Folytattuk vintage sorozatunkat, ezúttal - 2016 után már másodszor - a kadarkák esetében próbáltuk megfigyelni, hogy alkalmas-e a fajta hosszabb palackos érlelésre. A válasz igen.

Vörös izgalom
Már többször leírtuk, hogy az utóbbi évtizedben azokat a vörösboros vidékek lettek a fogyasztó számára a legizgalmasabbak, amelyek a termőhelyi hatást is szépen mutatják. Már nem először írunk Prioratról, de most a legrészletesebben.

Aktuális: Koch, Szent Gaál, Bakos
A három pincészetben is izgalmas riportokat készítettünk.

Gasztronóm: Az értelem a konyhában kezdődik
Csíki Sándor folytatja éves vega sorozatát, nem is akárhogyan...

Café: Natúr francia?
Ercsey Dani ezúttal ellopja a show-t Csíki Sándor elől, már ami vicces/sikamlós megjegyzéseket illeti...

Borfolió
Kékfrankos, kadarka, pinot noir, meg még annyi minden...

Előfizetéshez klikk ide!

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS

Megjelent a BORIGO Magazin 2022 augusztusi, 106. száma!






A címlapon: Mérész Sándor és Ronn Wiegand nagyinterjú
Úgy alakult, hogy augusztusi számunkba két mélyinterjút is készíteni tudtunk, és volt egy vezérgondolat is, amely mindkettőt áthatotta - tulajdonképpen véletlenül.


De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Hordóminta 2021: Szekszárd, Villány
Két déli borvidékünkkel folytattuk az idei sorozatot, Igen folytattuk, mert befejezni nem tudtuk. Féltucat borászat közel ötven tételét kóstoltuk, és találkoztunk a valaha volt talán legjobb magyar vörösborral is - titokban.

Vénnek való vidék
Folytattuk vintage sorozatunkat, ezúttal - 2016 után már másodszor - a kadarkák esetében próbáltuk megfigyelni, hogy alkalmas-e a fajta hosszabb palackos érlelésre. A válasz igen.

Vörös izgalom
Már többször leírtuk, hogy az utóbbi évtizedben azokat a vörösboros vidékek lettek a fogyasztó számára a legizgalmasabbak, amelyek a termőhelyi hatást is szépen mutatják. Már nem először írunk Prioratról, de most a legrészletesebben.

Aktuális: Koch, Szent Gaál, Bakos
A három pincészetben is izgalmas riportokat készítettünk.

Gasztronóm: Az értelem a konyhában kezdődik
Csíki Sándor folytatja éves vega sorozatát, nem is akárhogyan...

Café: Natúr francia?
Ercsey Dani ezúttal ellopja a show-t Csíki Sándor elől, már ami vicces/sikamlós megjegyzéseket illeti...

Borfolió
Kékfrankos, kadarka, pinot noir, meg még annyi minden...

Előfizetéshez klikk ide!