BORIGO - Középpontban a bor - Online bormagazin
AKTUÁLIS

Megjelent a BORIGO Magazin 2022 februári, 103. száma!






A címlapon: Aszú 2016 vs. 2017 - Tokaji pezsgő
Két címlapsztorink is lett, az egyik a magazin éves vezértémájának megfelelően, a másik pedig a két fantasztikus évjárat okán. Egyik izgalmasabb, mint a másik.


De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Hordóminta Tokaj 2021
Két borászatnál nagyobb anyag készült: A Hétszőlőnél visszatekintettünk a tavalyi bio témára, és előre az idei pezsgőkre. Az utóbbinál pedig aszú évjáratokat elemeztünk Mészáros lászló birtokigazgatóval. E kettőn kívül még három pincészetnél jártunk: Erzsébet, Pajzos Szepsy. A 2021-es évjárat meg remek.

Cremant de Balaton
Kemendy László pezsgő manufaktúrájával megkezdjük a magyar
pezsgőkészítőket bemutató sorozatunkat.

Árnyékból a fénybe
A mádi kádár, Kalina Gábor az egyik legizgalmasabb figura ebben
a szakmában, és ezt cikkünkben is bizonyítja.

Gasztronóm: Dabas Deli Bistro
Nem kis merészségre vall, hogy egyesek egy kisvárosban fine
dining éttermet nyitnak. Demők Nóra meg is írta...

Gasztronóm: Háromszívű polipok
Csíki Sándor ezennel megkezdi éves vega sorozatát, és már az első
is nagyon szórakoztató.

Café: Az iszákos szent esete a szultánnal
Ercsey Dani kultúrtörténeti anyaga a korabeli Isztambul fogyasztási
szokásairól...

Borfolió
Döbbenetes aszúk, jobbnál jobb szárazak, egészjó szamorodnik.

Előfizetéshez klikk ide!

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS

Megjelent a BORIGO Magazin 2022 februári, 103. száma!






A címlapon: Aszú 2016 vs. 2017 - Tokaji pezsgő
Két címlapsztorink is lett, az egyik a magazin éves vezértémájának megfelelően, a másik pedig a két fantasztikus évjárat okán. Egyik izgalmasabb, mint a másik.


De nem értük be ennyivel...



A tartalomból:



Hordóminta Tokaj 2021
Két borászatnál nagyobb anyag készült: A Hétszőlőnél visszatekintettünk a tavalyi bio témára, és előre az idei pezsgőkre. Az utóbbinál pedig aszú évjáratokat elemeztünk Mészáros lászló birtokigazgatóval. E kettőn kívül még három pincészetnél jártunk: Erzsébet, Pajzos Szepsy. A 2021-es évjárat meg remek.

Cremant de Balaton
Kemendy László pezsgő manufaktúrájával megkezdjük a magyar
pezsgőkészítőket bemutató sorozatunkat.

Árnyékból a fénybe
A mádi kádár, Kalina Gábor az egyik legizgalmasabb figura ebben
a szakmában, és ezt cikkünkben is bizonyítja.

Gasztronóm: Dabas Deli Bistro
Nem kis merészségre vall, hogy egyesek egy kisvárosban fine
dining éttermet nyitnak. Demők Nóra meg is írta...

Gasztronóm: Háromszívű polipok
Csíki Sándor ezennel megkezdi éves vega sorozatát, és már az első
is nagyon szórakoztató.

Café: Az iszákos szent esete a szultánnal
Ercsey Dani kultúrtörténeti anyaga a korabeli Isztambul fogyasztási
szokásairól...

Borfolió
Döbbenetes aszúk, jobbnál jobb szárazak, egészjó szamorodnik.

Előfizetéshez klikk ide!