AKTUÁLIS


Megtartotta októberi szezonnyitóját a Balatoni Kör

Szeptemberben is még kifejezetten nyári idő volt a Balatonnál, így csak októberben tudták megnyitni az újabb, őszi-téli szezont azok a borászok, szállásadók és éttermesek, akik egész évben nyitva tartanak Badacsonyban és Szigligeten.
Írta: Borigo


A badacsonyi strandon vasárnap asztalt, székeket és hordókat tettek a vízbe és így kínáltak vendégeiknek friss mustot, murcit, borokat, sült fogast és pár őszi ízelítőt a Balatoni Kör tagjai - Istvándy Gergő, Laposa Bence és Zsófi, Kardos Gábor, Nagy Miklós, Nagy László és Szeremley László Badacsonyból, valamint Vincze Péter és a Bakos Attila Kisvendéglő Szigligetről. A kezdődő őszre utalva esernyőkkel, gumicsizmában érkeztek, de pólóban, rövidnadrágban, mert még nyáriasan sütött a nap.


Fotó: Molnár Bence


Hagyományteremtő gesztusként kihozták a terített asztalt a Balatonból, mivel mostantól már kevésbé a víz közelsége vagy a fürdés miatt jönnek ide a vendégek. A nyári tömegturizmushoz képest jelentős előnye az őszi-tavaszi időszaknak, hogy ilyenkor a minőségi turizmusra és gasztronómiára helyeződik át a hangsúly, annál is inkább, mert többnyire a nívósabb helyek tartanak egész évben nyitva.


Fotó: Molnár Bence


A Kör tagjai látványos akciójukkal arra hívták fel a figyelmet, hogy akár esik, akár fúj a szél vagy süt a nap, a Balatonnál minden időben várnak mindenkit az őszi-téli időszakban is azok a pincészetek és éttermek, amelyeknek gasztronómiai és programkínálata ilyenkor sem kevésbé színes és izgalmas mint nyáron.


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS


Megtartotta októberi szezonnyitóját a Balatoni Kör

Szeptemberben is még kifejezetten nyári idő volt a Balatonnál, így csak októberben tudták megnyitni az újabb, őszi-téli szezont azok a borászok, szállásadók és éttermesek, akik egész évben nyitva tartanak Badacsonyban és Szigligeten.
Írta: Borigo


A badacsonyi strandon vasárnap asztalt, székeket és hordókat tettek a vízbe és így kínáltak vendégeiknek friss mustot, murcit, borokat, sült fogast és pár őszi ízelítőt a Balatoni Kör tagjai - Istvándy Gergő, Laposa Bence és Zsófi, Kardos Gábor, Nagy Miklós, Nagy László és Szeremley László Badacsonyból, valamint Vincze Péter és a Bakos Attila Kisvendéglő Szigligetről. A kezdődő őszre utalva esernyőkkel, gumicsizmában érkeztek, de pólóban, rövidnadrágban, mert még nyáriasan sütött a nap.


Fotó: Molnár Bence


Hagyományteremtő gesztusként kihozták a terített asztalt a Balatonból, mivel mostantól már kevésbé a víz közelsége vagy a fürdés miatt jönnek ide a vendégek. A nyári tömegturizmushoz képest jelentős előnye az őszi-tavaszi időszaknak, hogy ilyenkor a minőségi turizmusra és gasztronómiára helyeződik át a hangsúly, annál is inkább, mert többnyire a nívósabb helyek tartanak egész évben nyitva.


Fotó: Molnár Bence


A Kör tagjai látványos akciójukkal arra hívták fel a figyelmet, hogy akár esik, akár fúj a szél vagy süt a nap, a Balatonnál minden időben várnak mindenkit az őszi-téli időszakban is azok a pincészetek és éttermek, amelyeknek gasztronómiai és programkínálata ilyenkor sem kevésbé színes és izgalmas mint nyáron.


« Vissza az előző oldalra