GASZTRONÓM


Budapest a The New York Times 2017-es listáján

Megjelent a The New York Times online kiadásának a “52 Places to go in 2017”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.
Írta: Borigo


“A vasfüggöny utáni Budapest igazán élénk metropolisszá vált. Egyre inkább érezhető a városban a vonzó, fiatalos energia, például olyan új éttermekben, mint a Szimply és a Márga Bisztró…” - írják a The New York Times online hasábjain, ahol a budapesti újhullámos vendéglátóhelyeken kívül kiemelik a magyar tervezők ékszereit, a design boltok termékeit és a Kecskeméti utcában található Hotel Rum boutique hotelt is.




A Csopakról indult Márga Bisztró fiatal csapata Deli János vezetésével tavaly Budapesten nyitott éttermet, amelyről a BORIGO magazin 2016 októberi számában írtunk részletesen.


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
GASZTRONÓM


Budapest a The New York Times 2017-es listáján

Megjelent a The New York Times online kiadásának a “52 Places to go in 2017”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikke, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.
Írta: Borigo


“A vasfüggöny utáni Budapest igazán élénk metropolisszá vált. Egyre inkább érezhető a városban a vonzó, fiatalos energia, például olyan új éttermekben, mint a Szimply és a Márga Bisztró…” - írják a The New York Times online hasábjain, ahol a budapesti újhullámos vendéglátóhelyeken kívül kiemelik a magyar tervezők ékszereit, a design boltok termékeit és a Kecskeméti utcában található Hotel Rum boutique hotelt is.




A Csopakról indult Márga Bisztró fiatal csapata Deli János vezetésével tavaly Budapesten nyitott éttermet, amelyről a BORIGO magazin 2016 októberi számában írtunk részletesen.


« Vissza az előző oldalra