AKTUÁLIS


20 éves volt a Magyar Vendéglátók Ipartestülete

Jó dolog barátokkal, ismerősökkel együtt lenni, még jobb dolog a fehér asztalnál együtt ünnepelni. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) november ötödikén emlékezetes Gálaesttel ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját.


A tatai Hotel Gottwald Wellness és Spa helyiségeiben rendezett elegáns, ám egyben fesztelen, baráti hangulatú rendezvényen az Ipartestület tagjai, és meghívottjai vettek részt, mintegy százötvenen. Jól ismert, megbecsült és elismert vendéglősök, neves séfek, borászok érkeztek az ország minden részéről, hogy a reggelig tartó jeles eseményen részt vehessenek.

A Gálaest vacsoráját országosan ismert séfek, Nyíri Sándor (Arany Kaviár Étterem), Papp Lajos (La Fiesta Party Service), Gottwald Szilárd (Hotel Gottwald), Jahni László (Kistücsök Étterem), Kovács Lázár (Lázár Chef), Bicsár Attila (Alabárdos), Vidák Zoltán (Rókusfalvy Fogadó), Jászai Tibor (Prímás Pince) és Katona György (Biarritz Étterem) főzték. A desszertet és a születésnapi tortát Petrezselyem Antalné és Adrienn készítették (Petre Cukrászda).

A vacsora fogásai az est jobbára szakmai közönségből álló vendégeit is elbűvölték. Az Gálaesten felszolgált pezsgőt és borokat a Garamvári Szőlőbirtok, a Malatinszky Kúria, Kiss István Családi Pincészete, a Vinum Primatis Zrt., a Font Pincészet és a helyszínről, a Neszmélyi borvidékről, a Szöllősi Pincészet és a Kősziklás Borászat biztosította. A Gálaest vendégei a Harmatrázó Pálinkaház pálinkáit fogyaszthatták.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) értékeit megtartva, megújultan folytatja munkáját, értéknek tekintve és megőrizve azt a segítő baráti hangulatot és szellemet, amelyet ezen az estén is valamennyi jelenlévő megtapasztalhatott és átélhetett. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete továbbra is nyitott és megerősödve várja soraiba a vendéglátásért elkötelezett vendéglősöket.


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS


20 éves volt a Magyar Vendéglátók Ipartestülete

Jó dolog barátokkal, ismerősökkel együtt lenni, még jobb dolog a fehér asztalnál együtt ünnepelni. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) november ötödikén emlékezetes Gálaesttel ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját.


A tatai Hotel Gottwald Wellness és Spa helyiségeiben rendezett elegáns, ám egyben fesztelen, baráti hangulatú rendezvényen az Ipartestület tagjai, és meghívottjai vettek részt, mintegy százötvenen. Jól ismert, megbecsült és elismert vendéglősök, neves séfek, borászok érkeztek az ország minden részéről, hogy a reggelig tartó jeles eseményen részt vehessenek.

A Gálaest vacsoráját országosan ismert séfek, Nyíri Sándor (Arany Kaviár Étterem), Papp Lajos (La Fiesta Party Service), Gottwald Szilárd (Hotel Gottwald), Jahni László (Kistücsök Étterem), Kovács Lázár (Lázár Chef), Bicsár Attila (Alabárdos), Vidák Zoltán (Rókusfalvy Fogadó), Jászai Tibor (Prímás Pince) és Katona György (Biarritz Étterem) főzték. A desszertet és a születésnapi tortát Petrezselyem Antalné és Adrienn készítették (Petre Cukrászda).

A vacsora fogásai az est jobbára szakmai közönségből álló vendégeit is elbűvölték. Az Gálaesten felszolgált pezsgőt és borokat a Garamvári Szőlőbirtok, a Malatinszky Kúria, Kiss István Családi Pincészete, a Vinum Primatis Zrt., a Font Pincészet és a helyszínről, a Neszmélyi borvidékről, a Szöllősi Pincészet és a Kősziklás Borászat biztosította. A Gálaest vendégei a Harmatrázó Pálinkaház pálinkáit fogyaszthatták.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) értékeit megtartva, megújultan folytatja munkáját, értéknek tekintve és megőrizve azt a segítő baráti hangulatot és szellemet, amelyet ezen az estén is valamennyi jelenlévő megtapasztalhatott és átélhetett. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete továbbra is nyitott és megerősödve várja soraiba a vendéglátásért elkötelezett vendéglősöket.


« Vissza az előző oldalra